[6] Milan O.
Člen Brno před 6 lety
Reagovat
Tak mě to nedalo, a zajel jsem se ještě jednou podívat do Vranova. Hledal jsem vodítko a našel červený provázek :-). Tak hlavně že je na světě... Přihlaste se o ně na tréninku.
[5] Milan O.
Většinou, když někdo něco zapomene, bývá to u nás. Tentokrát nám nikdo nic nedal, a ani jsme nic nenašli...
[4] Yvonne S.
Nečlen Habrovany před 6 lety
Děkuji za zprávu. To je teda záhada, jsem zvědavá kde a jestli vůbec ho někdy najdeme :-).
[3] Milan O.
Tak jsme vodítko ve Vranově nenašli :-(
[2] Yvonne S.
Moc děkuji, několikrát jsme prohledali auto i byt, tak mě napadlo jestli synovi nevypadlo při nakládání kennelky. Parkovali jsme vlevo.
[1] Milan O.
Nikdo nám nic nedával, ale jak budu mít čas, zajedu se tam podívat.
[0] Yvonne S.
Nenašel někdo ve středu ve Vranově po tréninku červené tenké vodítko, případně i červený obojek?
[6]
Milan O.
Člen
Brno
před 6 lety
Reagovat
Tak mě to nedalo, a zajel jsem se ještě jednou podívat do Vranova. Hledal jsem vodítko a našel červený provázek :-). Tak hlavně že je na světě... Přihlaste se o ně na tréninku.
[5]
Milan O.
Člen
Brno
před 6 lety
Reagovat
Většinou, když někdo něco zapomene, bývá to u nás. Tentokrát nám nikdo nic nedal, a ani jsme nic nenašli...
[4]
Yvonne S.
Nečlen
Habrovany
před 6 lety
Reagovat
Děkuji za zprávu. To je teda záhada, jsem zvědavá kde a jestli vůbec ho někdy najdeme :-).
[3]
Milan O.
Člen
Brno
před 6 lety
Reagovat
Tak jsme vodítko ve Vranově nenašli :-(
[2]
Yvonne S.
Nečlen
Habrovany
před 6 lety
Reagovat
Moc děkuji, několikrát jsme prohledali auto i byt, tak mě napadlo jestli synovi nevypadlo při nakládání kennelky. Parkovali jsme vlevo.
[1]
Milan O.
Člen
Brno
před 6 lety
Reagovat
Nikdo nám nic nedával, ale jak budu mít čas, zajedu se tam podívat.
[0]
Yvonne S.
Nečlen
Habrovany
před 6 lety
Reagovat
Nenašel někdo ve středu ve Vranově po tréninku červené tenké vodítko, případně i červený obojek?